Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Onze dagverse producten zijn alleen online te bestellen en af te halen bij Annies Kitchen, minimaal 72 uur na het plaatsen van de bestelling. 

 

Vergeet niet om bij het plaatsen van de bestelling de gewenste afhaaldatum aan te geven, zodat we weten wanneer je langs wilt komen. Zodra je bestelling gereed is, ontvang je een afhaalbevestiging van ons per e-mail.

 

Wil je de bestelling binnen 72 uur afhalen? Neem contact met ons op via info@annies-kitchen.nl of geef dit aan bij het plaatsen van de bestelling, dan kijken wij naar de mogelijkheden en nemen we contact met je op.

Kan mijn bestelling ook bezorgd worden?

Bezorging is mogelijk in overleg. Het tarief is afhankelijk van de locatie en het bestelbedrag. Neem contact met ons op via info@annies-kitchen.nl.

Hoe kan ik mijn bestelling zo lang mogelijk goed houden?

Met deze tips geniet je optimaal van Annies Kitchen bij jouw thuis. Patisserie is maximaal 48 uur houdbaar, wij voegen namelijk geen conserveringsmiddelen toe. Plaats, tot aan gebruik, het dagvers gekochte patisserieproduct in de koeling op maximaal 8 graden Celsius in de doos met gesloten deksel. Plaats geen sterk geurende producten in dezelfde koeling als de patisserie; deze kunnen de smaak aantasten. Snijd taart altijd met een vochtig, warm, scherp mes. 

 

Voorverpakte producten zijn 4 weken houdbaar. Ook hier worden geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Bewaar deze producten op een droge, donkere plaats.

Ik heb een voedselallergie, kan ik veilig een bestelling plaatsen?

Heb je een voedselallergie? Neem contact met ons op via info@annies-kitchen.nl. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Maken jullie gebruik van gelatine?

Ja, wij maken gebruik van halal en koosjer rundergelatine. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@annies-kitchen.nl.

Wij gaan trouwen, zijn er ook mogelijkheden voor een bruidstaart of sweet table?

Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk dragen wij graag ons steentje bij om jullie dag onvergetelijk te maken. Je kunt een keuze maken uit ons huidige assortiment of ben je op zoek naar iets anders? Neem dan per mail contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Top