Halloween

Terwijl de eerste bladeren kleuren en van de bomen dwarrelen, de wind opsteekt en regen op de ramen tikt, stelden wij onszelf de vraag: “Hoe gaat het eraan toe in een echte bakkerij?”

Om daarachter te komen, openden wij afgelopen week bij Bakery Institute onze eigen mini bakkerij in Halloween Thema.

Naast een strakke planning, efficiënt werken en een heldere taakverdeling zijn er nog een aantal onmisbare ingrediënten nodig in een echte bakkerij. Want ook samenwerken, nieuwsgierig zijn, naar elkaar luisteren en van elkaar leren maakt ons bakverhaal tot een succes.

In ons assortiment presenteerden wij op vrijdag de 13e! Maarliefst 100 griezelige Halloween Pakket met:

  • Ceylon ganache cake met chocolade en herfstdecoratie;
  • Spiderweb Halloweentaart met hazelnoot anglaise, melkchocolademousse, specerijen karamel en een krokante hazelnoot bodem;
  • Macarons in zes typische herfstsmaken: hazelnoot, pecan, specerijenkaramel, gezouten karamel, chai latte en kaneel.

Kortom een tas vol spookachtige specialiteiten. Wat kies jij, Trick or Treat?

Top