Bakery InstituteDe laatste week van december staat voor de deur

DE LAATSTE WEEK VAN het jaar

En dan staat de laatste week van december voor de deur. Laat ik beginnen met een wens:

“Annies Kitchen wenst je sprankelende en vooral zoete feestdagen toe!”

Zo dat is alvast gezegd! En nu denken jullie misschien Annies Kitchen? Jazeker!

Ik kijk terug op een onwijs mooi en spannend jaar waarin ik het roer volledig omgegooid heb om mijn droom na te jagen, een eigen mini bakkerij aan huis. “Mini” omdat het nou eenmaal een klein plekje is maar waar ik de mooiste gebakjes, taarten en cakes wil bakken.

Is het je even ontgaan of volg je mij nog niet zo lang? Dat geeft niets, ik neem je graag in vogelvlucht nog even mee naar augustus van dit jaar toen ik aan een geweldig uitdagende opleiding aan Bakery Institute begon. Na het behalen van mijn diploma startte ik in Amsterdam bij Deguelle Patisserie en tussendoor maakte ik ook tijd voor mijn eigen plannen. 11 december stond onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel op de agenda. Toch stiekem wel een feestje!

Met alle hulp en steun van lieve familie, vrienden en kennissen, is de eerste stap gezet. Dank jullie wel voor alle bestellingen, lieve berichten en mooie complimenten het afgelopen jaar. Samen met jullie is Annies Kitchen een feit!

In 2024 vertel ik je meer over Annies Kitchen, neem ik je mee in mijn reis daar naartoe en lanceer ik samen met Jarah de Jong mijn webshop. Wel alvast een sneakpeak van het logo, gemaakt door Albert Hogeweg. Niet alleen dankbaar, maar met dit logo vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Een extra dankjewel voor Albert, Kyra en Iris van Stof Rotterdam.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Top